Theorie-examen met de PlanGo app

Met alleen rijlessen ben je er niet; theorielessen zijn een belangrijk onderdeel van het halen van je rijbewijs. Sterker nog, zonder gehaald theorie-examen mag je je rijexamen nog niet aanvragen. Gelukkig was het nog nooit zo makkelijk om theorielessen te volgen. Daar hebben we een prachtige app voor: de PlanGo app. Met deze app kun je theorielessen volgen waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt.

Wanneer kan ik beginnen?

Als je de datum voor je auto theorie-examen aanvraagt, kun je deze in de app invoeren. Daarna gaat de app voor je aan het werk. Elke week krijg je te horen wat je moet leren om bij te blijven. Denk je iets meer tijd nodig te hebben en begin je liever eerst met leren voordat je je examen aanvraagt? Ook dan kun je de PlanGo app gebruiken.

Korte onderdelen

Alles wat je over je auto theorie moet leren staat in de PlanGo app. Elke dag kun je leren en oefenen door middel van video’s met uitleg. Elk onderdeel is kort, zodat het nooit saai wordt. In een paar minuten heb je al een nieuw onderdeel geleerd. Onderweg in de bus, in de rij voor de kassa of tijdens het reclameblok; door de korte onderdelen kost het je nauwelijks tijd.

Weten waar je staat

Natuurlijk wil je tussendoor weten of je al bijna klaar bent voor je examen. Daarvoor vind je in de app een aantal deeltoetsen Dat zijn een soort kleine proefexamens. Zo kun je zien of je de geleerde stof al goed beheerst en of je klaar bent voor het volgende onderdeel. Er zijn 32 deelexamens. Je ziet meteen of je antwoord goed is. Zo niet, dan krijg je het nog eens uitgelegd.

Perfecte voorbereiding op je theorie-examen!

Met de PlanGo app kun je je perfect voorbereiden op je CBR theorie-examen. In de examentraining krijg je dezelfde examens als je bij het CBR krijgt. Voor je het weet heb je je theorie-examen gehaald en ben je klaar voor de volgende stap: het aanvragen van je rijexamen!

Scroll naar boven