Over rijschool Langerhuizen

Je wilt vast graag weten bij wie je straks in de auto stapt. Daarom stel ik me even aan je voor. Mijn naam is John Langerhuizen. Ik ben een gekwalificeerd rij-instructeur en mijn grootste hobby is mijn werk: namelijk jou leren hoe je op een verantwoorde en veilige manier aan het verkeer deelneemt.

Jarenlange ervaring

Jaren geleden heb ik van autorijden mijn vak gemaakt. Ik werkte lange tijd als privé- en directiechauffeur en heb daar enorm van genoten. Autorijden, deelnemen aan het verkeer en mensen veilig van A naar B brengen is iets waar ik geen genoeg van kan krijgen. Ik begon steeds vaker met de gedachte te spelen om mijn kennis en ervaring over te dragen.

Autorijden is geweldig!

Uiteindelijk besloot ik rij-instructeur te worden, omdat ik andere, vaak jonge, mensen veilig op weg wil helpen. Maar ook mensen die al jaren hun rijbewijs hebben en om wat voor reden dan ook onzeker in het verkeer zijn geworden.

Ik wil mijn ervaring op de weg en kennis van het verkeer graag met je delen. Autorijden is namelijk ontzettend leuk! Je hebt er heel veel profijt van en het geeft je volledige vrijheid.

Fouten maken? Graag!

Als je rijlessen volgt, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Elk mens is anders en iedereen leert op een andere manier. Maak je dus nooit druk over het maken van fouten, ik rijd met je mee. Sterker nog, mensen die nooit fouten maken leren niets.

Geslaagd!

Ik geniet elke dag weer van de lessen die ik geef. Van het persoonlijke contact met de leerlingen, de vooruitgang die ze boeken en natuurlijk de lach op het gezicht van iemand die geslaagd is!

Scroll naar boven